Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen

Sateenkaariperheiden perhevalmennus

Hollolan (Lahti) viikonloppukurssi 14.-16.11.2014

Viimeinen ilmoittautumispäivä 19.10.

Viikonloppukurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana (20 oppituntia) Lahden lähellä Hollolassa, Siikaniemen kurssikeskuksessa. Valmennus alkaa perjantaina noin kello 18 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Valmennukseen on mahdollista osallistua myös majoittumatta paikan päällä, jos asuu riittävän lähellä. Siikaniemi on kurssikeskus, jossa majoitutaan perheittäin 2-3 hengen huoneissa. Siikaniemi sijaitsee 16km päässä Lahdesta. Yhdistys ei järjestä kuljetusta, mutta kimppakyytejä voidaan yrittää tarvittaessa järjestää. Kurssikeskuksen kotisivut löytyvät täältä>>

Kursille mahtuu noin 25 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi itsessään on maksuton, mutta veloitamme osallistumismaksuja majoittumisen ja ruokailujen osalta. Kurssia tukee taloudellisesti Raha-automaattiyhdistys ja Kansan Sivistystyön Liitto.

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun varausmaksu (50€ / perhe) on maksettu. Lähetämme varausmaksulaskun sähköpostitse ilmoittautuneille. Loppuosa maksusta laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja se pitää olla maksettuna ennen kurssin alkua.

Peruutusehdot: Jos peruutat osallistumisen vähintäänkahta viikkoa ennen kurssia, menetät vain varausmaksun. Jos peruutat osallistumisen tämän jälkeen, laskutamme koko osallistumismaksun, koska joudumme maksamaan osallistumisestanne täyden hinnan kurssikeskukselle.

Muistathan ilmoittaa, jos ette pääsekään osallistumaan valmennukseen. Peruutukset voi ilmoittaa yhdistyksen sähköpostiin info@sateenkaariperheet.fi. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole varauksen peruminen.

Majoituksen ja ruokailujen hinta viikonlopun ajalta:
100 euroa yhdistyksen jäseniltä, 130 euroa muilta.
(hinta omilla lakanoilla, lisämaksu lakanoista 7 euroa henkilöltä)

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä täällä >>. Jäsenhinta edellyyttää, että jäsenmaksu on maksettu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Yhdistys on perheiden SEKÄ perhettä suunnittelevien yhteinen yhdistys!

Tutustukaa valmennuksen tarkempiin sisältöihin täällä >>

Viimeinen ilmoittautumispäivä 19.10.

Keräämme muutamia taustatietoja osallistujista, jotta osaamme sovittaa ohjelman teidän tarpeisiinne ja suunnitella ryhmätöitä jne. Kiitos vastaamisesta!

Ilmoita kaikkien osallistujien nimet. Tavoitteena on, että perheen kaikki (tulevat) vanhemmat osallistuisivat valmennukseen.

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1