Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen

Sateenkaariperheiden perhevalmennus

Helsingin iltakurssi 7.10.-4.11.2014

Vaikka perhevalmennus on osallistujille maksutonta, ovat ilmoittautumiset sitovia. Muistathan ilmoittaa, jos ette pääsekään osallistumaan valmennukseen. Peruutukset voi ilmoittaa yhdistyksen sähköpostiin info@sateenkaariperheet.fi.

Luennot joka tiistai kello 17.30-20.30 ajalla 7.10.-4.11.2014 yhdistyksen toimistolla Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Yrjönkatu 29 A 1 (Forumin kortteli).

Perhevalmennukseen voivat osallistua vain siihen ilmoittautuneet. Perhevalmennuksen lähtökohtana on, että osallistujat osallistuvat kaikkiin osioihin, mielellään kaikkien perheen (tulevien) vanhempien voimin. Koska valmennukseen osallistuu perheitä erilaisista elämäntilanteista, on kuitenkin ymmärrettävää jättää väliin jokin luento, joka ei lainkaan tunnu koskevan omaa perhetilannetta. Perusperiaate kuitenkin on, että kaikki osallistuvat kaikille luennoille.

Luennot:

1. luento:  Johdanto ja tutustuminen
2. luento:  Miten lapsia tehdään? Lapsiperheellistymisen vaihtoehtoja
3. luento:  Lapsen syntymän jälkeistä byrokratiaa
4. luento:  Vanhempien väliset suunnitelmat, suhteet ja sopimukset
5. luento:  Arjen kokemuksia perhe-elämästä ja palveluista

Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.9.2014

Ilmoittautumiset hyväksytään tulojärjestyksessä. Ne, jotka eivät mahdu mukaan syksyn kurssille, voivat ilmoittautua kevään iltakurssille tai marraskuun viikonloppukurssille.

Keräämme muutamia taustatietoja osallistujista, jotta osaamme sovittaa ohjelman teidän tarpeisiinne ja suunnitella ryhmätöitä jne. Kiitos vastaamisesta!

Ilmoita kaikkien osallistujien nimet. Tavoitteena on, että perheen kaikki (tulevat) vanhemmat osallistuisivat valmennukseen.

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1