KIERTOTALOUS - KASVUUN VAI KARKUUN?

Tule kuulemaan vastauksia kiertotalouden polttaviin kysymyksiin ja inspiroitumaan kiertotalouden bisnesesimerkeistä ja liiketoimintamalleista!


Aika: Torstai 23.4.2020 klo 8.15 - 15.00

Paikka: KPY Novapolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio


Lisätietoa tilaisuudesta antavat Eeva Lehtomäki ja Minna Kuuluvainen Kuopion kaupungilta (etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi).


TIETOSUOJA

Ilmoittautumisen yhteydessä kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tiedottaa tilaisuuteen osallistujille, kerätä tilaisuuden järjestäjille tarvittavat tiedot osallistujista tilaisuuden järjestämiseksi ja mahdollisesti kerätä palautetta tilaisuudesta. Mikäli osallistuja peruu ilmoittautumisensa, tiedot poistetaan. Tilaisuudessa kierrätetään osallistujalistaa (nimi, organisaatio) paikalla olijoiden todentamiseksi. Näitä tietoja ei luovuteta tilaisuuden ulkopuolisille osapuolille eikä julkisteta.


Huomioithan että tapahtumassa otetaan valokuvia sekä videotallennetta, joita voidaan käyttää kaupungin julkaisuissa, kuten tiedotteissa, esitteissä ja lehdissä, erilaisissa sähköisissä medioissa, kuten verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa sekä videoissa.Sukunimi

Etunimi

Yritys / Organisaatio

Sähköpostiosoite

Erityisruokavaliot tai allergiat

Toiveita tai terveisiä tapahtuman järjestäjille

Lämpimästi tervetuloa!

0%