Johtajuusseminaari 2021: Johtaminen uudessa normaalissa 

Aika: torstai 11.2.2021 klo 14–17

Paikka:
 Youtube-alusta (linkki tapahtumaan lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä)


Tervetuloa mukaan vuoden 2021 johtajuusseminaariimme kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja johtamisen haasteista ja onnistumisista koronapandemian keskellä - ja sen jälkeen.

Teemana vuoden 2021 seminaarissa on johtaminen uudessa normaalissa. Pandemia tuli varoittamatta ja yllättäen ja mullisti arkemme sekä työelämän. Mikä nyt tekee työstä merkityksellistä ja motivoivaa, ja miten johtaa merkitystä poikkeuksellisten aikojen keskellä? Miten tukea organisaatiota kun arki vaatii sopeutumista jatkuviin muutoksiin epävarmassa tilanteessa? Entä miten uusi normaali vaikuttaa johtamiskulttuurin myös tulevaisuudessa?

Omat näkemyksensä ja kokemuksensa ajankohtaiseen keskusteluun tuovat yrittäjä, organisaatiopsykologi ja tutkija Jaakko Sahimaa, Ruisrockin vastaava tuottaja Piia Lääveri sekä Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi.


Seminaarin tarjoavat Kuntien asiantuntijat - Kumula ry, Museoalan ammattiliitto MAL ry, Skilla ry, Specia - Asiantuntijat ja esihenkilöt ry, Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry sekä Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry.

Ilmoittaudu mukaan 8.2. mennessä. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille jäsenillemme. 


Tulen mukaan Johtajuusseminaariin 11.2.2021 

Etunimi 

Sukunimi 

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Ammattijärjestöni on 

Lisätietoja

0%