Verkkokaupan palautuslomake


Täytä tämä lomake, kun haluat palauttaa Iskun verkkokaupasta tilatun tuotteen. 


Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen etämyynnin 14 vuorokauden palautusoikeus siitä hetkestä, kun tuote on vastaanotettu. 


Huomioittehan, että Isku ei vastaa palautukseen liittyvistä kustannuksista.


Asiakaspalvelumme käsittelee palautusilmoituksen ja on teihin sähköpostilla yhteydessä, kun palautuksen voi suorittaa.



Yhteystiedot:

Etunimi:

Sukunimi:

Osoite:

Postinumero- ja toimipaikka:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Palautus:

Tilaustunnus:

Palautettava tuote:

Palautuksen syy (vapaaehtoinen):

Haluan suorittaa palautuksen...

Huomioittehan, että Isku ei vastaa palautukseen liittyvistä kustannuksista. Jos valitsette maksullisen palautusmuodon (Posti, kuljetuspalvelu), palvelun arvo vähennetään teille palautettavasta summasta.


*Huom! Postipalautuksen käyttö edellyttää tulostimen käyttöä. Saatte asiakaspalvelustamme PDF-muodossa olevan palautuskortin, jonka voi tulostaa ja liittää palautettavaan pakkaukseen. Pakettikortin arvo on 5,00€.


*Kuljetuspalvelusta vastaa Posti tai kuljetusliike Hakonen. Kuljetusliike on teihin yhteydessä tuotteen noutoajankohdan sopimiseksi palautusilmoituksen käsittelyn jälkeen. Kuljetuspalvelun arvo on 70,00€.

Valitse myymälä, johon teette palautuksen: (jos valitsitte myymäläpalautuksen)

Asiakaspalvelumme käsittelee palautusilmoituksen, ja on teihin yhteydessä kun palautustoimenpiteet on valmisteltu. Tämän jälkeen voitte suorittaa palautuksen.


Kun tuote on onnistuneesti palautettu, palautettavan tuotteen summa laitetaan palautumaan takaisin käyttämällenne maksutavalle. Jos palautuksessa on käytettyä maksullisia palautusmuotoja, niiden arvo vähennetään palautettavasta summasta.

0%