TAKUn Kulttuurikahvit 17.2.

Tulevaisuutta rakentamassa! Kuntavaalien kulttuuriteemat, vieraana Rosa Meriläinen.

Aika: keskiviikko 17.2. klo 8.30-9.30

Paikka: verkossa, zoom-alustalla


Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.2.2021

Kaipaatko lisää keskustelua ja ajatustenvaihtoa taide- ja kulttuurialan kysymyksistä? Sukellamme ajankohtaisiin teemoihin TAKUn Kulttuurikahvien merkeissä!


Helmikuussa TAKUn Kulttuurikahveilla kuntavaalien kulttuuriteemoista keskustelemassa on Rosa Meriläinen (Kulta ry), haastattelijana TAKUn hallituksen pj. Juha Isotalo. 


Keskustelussa tähystetään kulttuurialaan liittyviä tulevaisuusnäkökulmia ja sitä, miten kulttuuriala rakentaa positiivista tulevaisuutta mm. kulttuurihyvinvoinnin sekä elinvoimaa tuovan vaikutuksen ansiosta. Kuulemme siis perusteita sille, miksi kulttuuripalveluihin sekä -asiantuntijuuteen panostaminen kannattaa ja tuo merkittäviä kerrannaisvaikutuksia.


Kulttuurikahvien osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheesta livenä tai ennakkoon.


Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton (ei edellytä TAKUn/Akavan Erityisalojen jäsenyyttä), mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.


Lisätietoja: 

Riikka Harmaala | riikka.harmaala@taku.fi | puh. 040 624 17 18
Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry    www.taku.fi

Ilmoittaudun

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Onko mielessäsi jotain kysyttävää aamun aiheesta? 

Kiitos, jos saamme taustatietojasi tilastointia varten -

Tehtävänimikkeesi ja organisaatio, tai työtilanteesi muuten?

Onko TAKU ry sinulle tuttu ammattijärjestö?

Turvallisen tilan periaate

Huomioithan, että noudatamme tilaisuuksissamme Turvallisen tilan periaatteita. Emme hyväksy loukkaavaa tai häiritsevää käytöstä, kuten syrjintä, häirintä tai häiritsevä alkoholinkäyttö. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle.

Tietosuojaseloste

Tietoja käytetään tapahtuman järjestelyihin ja viestintään. Poistamme tiedot tapahtuman jälkeen. Lue koko tietosuojaseloste.

0%