TAKUn Kulttuurikahvit 17.3.

Työnantajan vastuullisuus kulttuuriorganisaatiossa, vieraana Niina Hattunen.

Aika: keskiviikko 17.3. klo 8.30-9.30

Paikka: verkossa, zoom-alustalla


Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.3.2021

Kaipaatko lisää keskustelua ja ajatustenvaihtoa taide- ja kulttuurialan kysymyksistä? Sukellamme ajankohtaisiin teemoihin TAKUn Kulttuurikahvien merkeissä!


Maaliskuussa TAKUn Kulttuurikahveilla työnantajan vastuullisuudesta kulttuuriorganisaatiossa on keskustelemassa Niina Hattunen (Ilosaarirock/ Joensuun Popmuusikot ry), haastattelijana Henna Salo (Espoon Sellosalin tuotantopäällikkö, TAKUn hallituksen jäsen).


Vuoden 2020 taide- ja kulttuurialan työnantaja -palkinnon saaneen Ilosaarirockin toiminnanjohtaja Niina Hattunen kertoo, millainen oli festivaaliorganisaation muutosprosessi kohti tavoitteeksi asetettua vastuullisuutta ja millaisia etuja muutoksen myötä saavutettiin.


Kulttuurikahvien osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheesta livenä tai ennakkoon.


Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton (ei edellytä TAKUn/ Akavan Erityisalojen jäsenyyttä). Pyydämme kuitenkin ilmoittautumaan ennakkoon, sillä osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.


Lisätietoja: 

Riikka Harmaala | riikka.harmaala@taku.fi | puh. 040 624 17 18
Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry    www.taku.fi

Ilmoittaudun

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Onko mielessäsi jotain kysyttävää aamun aiheesta? 

Kiitos, jos saamme taustatietojasi tilastointia varten -

Tehtävänimikkeesi ja organisaatio, tai työtilanteesi muuten?

Onko TAKU ry sinulle tuttu ammattijärjestö?

Turvallisen tilan periaate

Huomioithan, että noudatamme tilaisuuksissamme Turvallisen tilan periaatteita. Emme hyväksy loukkaavaa tai häiritsevää käytöstä, kuten syrjintä, häirintä tai häiritsevä alkoholinkäyttö. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle.

Tietosuojaseloste

Tietoja käytetään tapahtuman järjestelyihin ja viestintään. Poistamme tiedot tapahtuman jälkeen. Lue koko tietosuojaseloste.

0%