Zoom-tapaaminen aikuisille kotimaan adoptoiduille ke 12.5. klo 17.30-19.00


Tule mukaan tapaamaan muita aikuisia kotimaan adoptoituja ja keskustelemaan tapaamisen teemasta "sisaruus". Tapaamista vetää itsekin kotimaan adoptoitu Karoliina Ståhlhammar. Tapaamisen kesto on noin 1,5-2 tuntia ja se järjestetään etänä Zoom-sovelluksella.

Osallistuminen on maksutonta!


Tapaaminen on tarkoitettu kaikille aikuisille kotimaan adoptoiduille ja tapaamisessa mukana on myös Adoptioperheet ry:n vertaistoiminnan suunnittelija Elias Helminen sekä mahdollisesti muita yhdistyksen työntekijöitä erityisesti huolehtimassa tapaamisen teknisestä puolesta.


Voit kysyä kysymyksiä anonyymisti Karoliinalta tai yleisesti osallistujilta tällä lomakkeella tai laittamalla viestiä Eliakselle (yhteystiedot alempana) sekä myös tapaamisen aikana laittamalla yksityisviestiä Eliakselle Zoomissa!


Lisätietoa Zoom-sovelluksen käytön aloittamisesta löydät mm. täältä!

Saat osallistumislinkin sähköpostiisi viimeistään tiistaina 11.5., mitä kautta pääset mukaan tapaamiseen. Tapahtumasta lähetetään myös sähköpostistse muistutus/muistutuksia lähempänä ajankohtaa. Merkitsethän kuitenkin tapahtuman esim. puhelimesi kalenteriin ylös!


Sitovat ilmoittautumiset ma 10.5. mennessä!

Osallistujan etu- ja sukunimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Ikä

Esitä anonyymisti jo etukäteen kysymys/kysymyksiä Karoliinalle ja/tai tapaamisen osallistujille:

Oletko Adoptioperheet ry:n jäsen?

Lisätietoja

Vertaistoiminnan suunnittelija

Elias Helminen

045 882 7080

elias.helminen(at)adoptioperheet.fi


Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

0%