Eveliina Holmgren: Aikuisen adoptoidun identiteetti ja monet tunteet -webinaari adoptoiduille ti 4.5. klo 17.00-19.00


Tervetuloa osallistumaan vain adoptoiduille suunnattuun Eveliina Holmgrenin webinaariin "Aikuisen adoptoidun identiteetti ja monet tunteet: Webinaari häpeän, kiitollisuuden ja syyllisyyden tuntemisesta sekä itsetunnosta".


Eveliina Holmgren on psykologi, PsT ja työterveyspsykologi. Hän on mukana FINADO-tutkimishankkeesa, jossa selvitetään kansainvälisen adoption kautta Suomeen tulleiden lasten hyvinvointia elämänkaaren eri vaiheissa ja hyvinvoinnin monista näkökulmista.Webinaari on suunnattu adoptoiduille aikuisille, mutta myös alle 18-vuotiaat adoptoidut voivat osallistua. Alle 15-vuotiaiden on kuitenkin hyvä keskustella osallistumisesta huoltajan kanssa. Webinaari on maksuton, toteutetaan suomeksi ja järjestetään Zoom-alustalla.


Sitovat ilmoittautumiset su 2.5. mennessä!


Lisätietoa Zoom-sovelluksen käytön aloittamisesta löydät mm. täältä!


Saat viimeistään maanantaina 3.5. sähköpostiisi (muista tarkistaa myös roskapostilaatikkosi) vahvistuksen sekä Zoom-linkin, minkä kautta pääset osallistumaan mukaan webinaariin. Lähetämme webinaarista myös muistutuksen sähköpostise lähempänä ajankohtaa. Merkitsethän tapahtuman kuitenkin kalenteriisi tai esimerkiksi muistutuksen puhelimeesi, kiitos!

HUOM! Webinaarin luento-osuus taltioidaan ja se tulee olemaan katsottavissa jäsenillemme. Mikäli et ole vielä jäsenemme, voit liittyä alempaa tästä lomakkeesta löytyvän linkin kautta.

Osallistujan etu- ja sukunimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Ikä

Olen

Voit esittää jo valmiiksi sekä anonyymisti kysymyksen/kysymyksiä Eveliinalle:

Oletko Adoptioperheet ry:n jäsen?

Etkö ole vielä jäsenemme? Liity tästä:


Liity nuorisojäseneksi (5€ / vuosi) tai täysjäseneksi tästä (29€/39€ / vuosi) tästä! Nuorisojäsenyys on tarkoitettu 13-29-vuotiaille adoptoiduille!

Muuta asiaa tai palautetta Adoptioperheet ry:lle?

Lisätietoja

Vertaistoiminnan suunnittelija

Elias Helminen

045 882 7080

elias.helminen(at)adoptioperheet.fi


Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

0%