Tervetuloa taiteiden ja kulttuurin tutkimuksen sekä musiikin laitoksen opiskelijoiden yhteiseen työelämätilaisuuteen

Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry järjestää yhdessä Corpuksen ja Triolin kanssa maksuttoman työelämätilaisuuden tiistaina 29.9.2015. Ilmoittaudu mukaan!

OHJELMA

Tilaisuuden avaus, Miia Pirinen, Corpus

10:00 TAIDE- JA KULTTUURIALAN AMMATTIJÄRJESTÖ TAKU RY ESITTÄYTYY
Opiskelija-asiamies Vilja Byström kertoo TAKU ry:n toiminnasta, palveluista sekä jäsenistöstä ja siitä miten TAKU ajaa opiskelijan etua. Osallistumalla tilaisuuteen saat tietoa siitä miten opiskelijat ovat rakentamassa omaa tulevaisuuden työelämää, työehtoja ja palkkausta. Kerromme myös millaisia jäseniä TAKUssa on - ketkä ovat taiteen keskiössä tai sisällöntuottajina, entä ketkä toimivat mahdollistajina ja asiantuntijoina? Samoin saat tietää mihin kirjallisuuden, taidehistorian, taidekasvatuksen, museologian ja musiikkitieteen sijoittuvat työelämässä.

www.taku.fi


10.45 PROJEKTIOSAAMINEN JA OMIEN VAHVUUKSIEN TUNNISTAMINEN

Projektikoordinaattori Soile Ollikainen Live Herring ry:stä käy läpi projektipainotteisen työn luonnetta ja pohtii mitä osaamista vaaditaan projektityössä taide- ja kulttuurikentällä: mitä taitoja tarvitaan että selviää projektiviidakossa ja päätyy mielekkäisiin työtehtäviin tai onnistuu luomaan itselleen kiinnostavia työtehtäviä.

www.liveherring.org


11.15 TYÖHARJOITTELUSTA ARVOKASTA KOKEMUSTA
Projektisihteeri ja tohtorikoulutettava Kai Ylinen (Taiteiden ja kulttuurin tutkimuksen laitos) avaa kokemuksia harjoittelusta taide- ja kulttuurialalla. Mitä merkitystä harjoittelulla voi olla tulevan uran kannalta? Taidehistorian opiskelija Tomi Sassali kertoo kokemuksiaan työelämän ja opiskelun lomittumisesta. Metsähallituksella hankesuunnittelijana työskentelevä Sassali teki harjoittelunsa Kierikkikeskuksessa (arkeologinen näyttely ja aktiviteettikeskus, Oulu).


12.00 Tilaisuus päättyy

Paikka: Historican juhlasali (H320), Seminaarinmäen kampus, os. Seminaarinkatu 15, Jyväskylä.


Tilaisuus on opiskelijoille maksuton.​ Ilmoittauduthan mukaan 25.9. mennessä. 


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Nimi:

Sähköpostiosoite:

Koulutusohjelma:

0%