Pelialan osaamistarpeet

Tällä kyselyllä halutaan selvittää miten pelialan eri tehtävät jakaantuvat nykytilanteessa, ja millaisille tekijöille ja taidoille on tulevaisuudessa enemmän kysyntää. Vastauksia tullaan käyttämään pelialan koulutuksen työelämävastaavuuden kehittämiseen, eikä yksittäisiä vastauksia julkaista.


Voit vastata niiden alojen osalta mistä sinulla on tietoa, ja jättää muut tyhjäksi. Jos yhteen alaan tulee useampi tehtävänkuva, jotka haluat eritellä, ne voi täsmentää vastausikkunaan omille riveilleen.


Vastausaikaa on pidennetty 5.3. asti. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan VIP-paketti uuteen pelialan tapahtumaan Bit1, joka järjestetään Helsingin Suvilahdessa 16.-17.5. Yhteystiedot voi jättää kyselyn viimeisellä sivulla.


Kysely on osa marraskuussa alkanutta Osaamisen pelimerkit –projektia, jossa kehitetään pelialan koulutusta ja parannetaan sen työelämävastaavuutta. Toteuttajina toimivat Metropolia, Amiedu, Tamk, Oamk, Haaga-Helia ja Laurea, ja hanketta rahoittavat Hämeen ELY-keskus (ESR) ja 6Aika. Projektin sivut löytyvät täältä.Taustatiedot

Vastaajan tehtävänkuva yrityksessä

Yrityksen koko

Yrityksen perustamisvuosi

Tulevaisuuden osaajat

Millaista uutta osaamista tai osaajaa pelialalla tulevaisuudessa tarvitaan?
0%