Flying Finn -kartingkokeiluun

ilmoittautuminen

Kaikilla Kart in Clubeilla (Oulu, Turku, Helsinki) järjestetään nuorille mahdollisuus kokeilla karting-ajoa täysin ilmaiseksi joulukuusta huhtikuuhun, joka kuun ensimmäinen tiistai klo 18.00. Yli 150cm ajavat aikuisten autoilla. Tapahtuma on tarkoitettu 7-16-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita autourheilusta ja haluavat ehkä aloittaa uuden harrastuksen. Yhteystiedot (nimet, ikä, puhelinnumero) luovutetaan järjestävälle taholle, ja tiedot poistetaan tapahtuman jälkeen GDPR:n mukaisesti.

Ilmoittautumisia otetaan yhteensä 20/tapahtuma. Jokainen voi osallistua yhteen tapahtumaan viidestä. Jos kone ei antanut valita päivää on kyseinen tapahtumapäivä täynnä -voit kokeilla toista tapahtumapäivää jos siellä olisi tilaa. Mikäli ilmoittautuminen onnistui olet mukana tapahtumassa. Mukavaa ajokokemusta varten, tulethan rennolla vaatetuksella ja umpinaisilla kengillä (ei sandaalit). 


 Paikan päällä paikallisen autourheiluseuran edustaja kertoo seuran toiminnasta ja mahdollisuuksista jatkaa harrastusta heidän kanssaan. Vanhemman on hyvä jäädä paikalle kuuntelemaan, missä harrastusta voi jatkaa. Tervetuloa.


TURUN KART IN CLUB (POLLENKUJA 2, 20380 TURKU) klo 18.00.

Lisätietoja tapahtumasta; AKK / nuorisopäällikkö Rosa Pietikäinen, 050 476 5463

Nimi (lapsen)

Nimi (vanhemman)

Ikä (lapsen)

Puhelinnumero (vanhemman)

Sähköpostiosoite (vanhemman)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova.

0%