Taustakysely 

TAKUn luottamustoiminnasta kiinnostuneille

Hae TAKUn hallitukseen! 

Hienoa, että olet kiinnostunut TAKUn luottamustehtävistä. Toivomme sinun vastaavan etukäteen muutamiin kysymyksiin. Halutessasi voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja/tai videoesittelyn.


Ilmoittaudu ehdolle hallitukseen tällä lomakkeella. Hakuaika päättyy 12.11.2018.

Haemme nyt hallitukseemme neljää uutta jäsentä ja kolmea varajäsentä vuosille 2019–2020. 


Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry:n toimintaa johtaa ja yhdistyksen edunvalvontaa luotsaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä ja kolme varajäsentä.


Toivomme TAKUn hallituksen jäseniltä kiinnostusta työelämäkysymyksiin ja halua osallistua oman alansa ammattijärjestötoimintaan. Ammattijärjestön hallituksen jäsenenä olet avainasemassa ja näköalapaikalla vaikuttamassa taide- ja kulttuurialan ammattilaisten työolosuhteiden, aseman, koulutuksen ja osaamisen kehittymiseen.


Sinun ei tarvitse olla yhdistysasioista perillä oleva konkari, vaan ennen kaikkea oman alasi kehittämisestä innostunut, aktiivinen ja yhteistyökykyinen taide- ja kulttuurialan ammattilainen. Hyvällä hallituksen jäsenellä on intoa ja halua paneutua oman alansa asioihin ja vaikuttaa niiden kehittämiseen.


Lue lisää hallitustyöskentelyyn liittyvistä käytännöistä hakuilmoituksesta.


Uudet TAKUn hallituksen jäsenet ja puheenjohtaja vuodelle 2019 valitaan syyskokouksen yhteydessä Helsingissä perjantaina 23.11.2018. Toiveemme on, että kaikki hallituksen jäsenyydestä kiinnostuneet ehdokkaat olisivat läsnä syyskokouksessa.Lisätietoja: 

toiminnanjohtaja Nea Leo | nea.leo@taku.fi |044 066 4800

Sukunimi

Etunimi

Sähköpostisoite

Puhelinnumero

Olen kiinnostunut

Lisää teksti tähän

Olen kiinnostunut myös:

Jos haet myös myös Akavan erityisalojen neuvottelu- ja toimikuntiin, sinun kannattaa kopioida vastauksesi tästä lomakkeesta talteen ja käyttää niitä myös toimikuntiin hakiessasi. 


Akavan Erityisalojen toimikuntiin haetaan erillisellä lomakkeella. 

Kerro lyhyesti itsestäsi

Mikä sai sinut kiinnostumaan TAKUn luottamustehtävissä toimimisesta? 

Mitkä ovat mielestäsi tällä hetkellä merkittävimmät taide- ja kulttuurialan haasteet, joihin TAKUn ammattijärjestönä pitäisi olla vaikuttamassa? 

Mitä tavoitteita sinulla on hallitustyölle?

Nimeä enintään kolme.

Halutessasi voit liittää mukaan ansioluettelosi.

Tähän voit halutessasi ladata lyhyen 2–3 minuutin videoesittelyn.

0%