Voimavaraksi-leirin ilmoittautuminen

Voimavaraksi-viikonloppuleiri on Taakasta voimavaraksi -hankkeen järjestämä leiri. Taakasta voimavaraksi on Sateenkaariyhdistys Malkuksen kolmivuotinen, sosiaali- ja terveysministeriön Veikkauksen tuotoin rahoittama hanke. Hankkeen tarkoituksena on tukea hengellisiä ja/tai uskonnollistaustaisia sateenkaari-ihmisiä mm. vertaistuen keinoin. 


Sateenkaariyhdistys Malkus järjestää joka syksy Malkus-leiriä, ja tällä leirillä nousee jatkuvasti toive siitä, että leirejä olisi enemmän. Me hankkeessa päätimme vastata toiveeseen. 


Voimavaraksi-leiri on tarkoitettu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville ihmisille, joiden elämässä uskonnolla/hengellisyydellä on tai on ollut tärkeä rooli. Leiri on uskonnollisesti sitoutumaton, mutta uskonnosta varmasti puhutaan! 


Leiri järjestetään 5.4.-7.4.2019 Rokuan kauniissa kansallispuistossa, Pohjois-Pohjanmaalla. Majoitumme Rokuanhovissa neljän hengen mökeissä ja kokoonnumme Väentupaan tutustumaan toisiimme ja osallistumaan työpajaan. Ruokailemme hotellin ravintolassa ja saunomme rantasaunassa. Rokuanhovista voi lukea täältä: www.rokuanhovi.fi . 


Leirin hinta on 110 euroa ja Setan jäsenjärjestöjen jäsenille 95 euroa. Vähävaraiset voivat kysyä lisäalennusta. Hinta sisältää majoituksen, ohjelman, saunan ja ateriat (2xaamiainen, 2xkeittolounas ja 2xpäivällinen). Mökeissä on jääkaapit, joissa voi säilyttää myös omia eväitä.


Leirin työpajan aiheena on elämää ja minuutta koskeva häpeä. Häpeästä hiljaiset -työpajan vetää laulaja, häpeään erikoistunut musiikkipedagogi ja psykofyysinen hengitysohjaaja Iris Seesjärvi. Iriksestä ja työpajoista voi lukea lisää täältä: https://vocalshame.com/


Iris vetää perjantai-iltana keskustelun ja alustuksen aiheeseen. Lauantaina ja sunnuntaina pidetään sitten varsinaiset parin tunnin työpajat. 


Tarjolla on siis upea tilaisuus osallistua kurssille, joka on ollut aiemmin ollut varsin tykätty ja suosittu! Työpajaan ja muuhun leiriohjelmaan osallistuminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista. Leirille voi siis tulla vaikkapa vain hiihtämään (jos kelit sallivat).


Leiri alkaa perjantaina. Mökkeihin voi majoittua klo 15 alkaen. Mökkien luovutus sunnuntaina klo 15 mennessä. Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille ennen leirin alkua.


Järjestämme tarpeen mukaan kuljetukset leirille Vaalan rautatieasemalta.


Juna lännen suunnasta on Vaalassa perjantaina klo 13.45 (myöhäisempi 18.48). Tämän tavoitat hyppäämällä junaan esim. Oulussa 12.47 (tai 17.46), Rovaniemellä 9.20 (tai 15.18), Kokkolassa 10.17 (tai 13.05).


Idän suunnasta juna saapuu Vaalaan 15.29 (myöhäisempi 18.51). Tämä tarkoittaa junaan hyppäämistä Helsingissä kello 8.19 (tai 11.19), Lahdessa 9.13 (tai 12.16), Kuopiossa 12.39 (tai 15.43), Kaajanissa 14.30 (tai 17.48). 


Ilmoittaudu leirille helmikuun loppuun mennessä! Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostiin lumi.sammallahti@voimavaraksi.fi


Leiri on päihteetön. 


Lämpimästi tervetuloa! <3

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Osoite​

Ruokavalio

Haluan saunoa

Majoitumme leirillä neljän hengen mökeissä, joita on käytössämme rajoitettu määrä. Onko sinulla erityisiä toiveita majoittumisen suhteen?

Liinavaatteet eivät sisälly leirin hintaan, joten

Saavun leirille

Onko jotakin, mitä haluat kertoa ennen leiriä? Odotuksia, toiveita, jotakin mitä leirillä olisi syytä huomioida?

0%