Kulttuurintutkijana työelämässä
-webinaari 9.5.2019

Aika: 9.5. klo 16-19
Paikka: verkossa tai webinaarikatsomossa


Tuleva kulttuurialan ammattilainen, tule mukaan kuulemaan tulevaisuuden työelämästä!


Miten kulttuurintutkija työllistyy taide- ja kulttuurialalle tai museoalalle? Mitä tulee huomioida alalle hakiessa, entä harjoitteluissa?

 

Ei syytä huoleen, alojen ammattiliitot tulevat apuun! Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ja Museoalan ammattiliitto MALjärjestävät Kulon jäsenille webinaarin alojen työelämästä. Mukaan ovat tervetulleet myös muut TAKUn ja MALn jäsenet. 

 

Koulutuksessa tutustutaan museoalan sekä taide- ja kulttuurialan ammattilaisten työhön ja tulevaisuuden työn muotoihin. Saat myös vinkkejä CVn ja työhakemuksen hiomiseen, unohtamatta tärkeää tietoa mm. työttömyysturvasta ja ammattiliittojen tarjoamasta tuesta opiskelijoille. 


Voit seurata webinaaria tietokoneen välityksellä omalta kotisohvaltasi, mutta Kulon alaiset järjestöt järjestävät jäsenilleen myös webinaari-katsomot Helsingissä, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä ja Joensuussa. 


Webinaarin aikana on 15 minuutin tauko n. klo 17.30-17.45.

 

Ilmoittautuminen:

Mikäli osallistut katsomoon, sinun ei tarvitse ilmoittautua tapahtumaan erikseen. Jos kuitenkin aiot katsoa webinaaria omalta koneeltasi, ilmoittaudu tapahtumaan 5.5. mennessä. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaarin seuraamiseen.


Lisätiedot:

TAKU: Sini Myllyniemi | sini.myllyniemi@taku.fi | puh. 040 561 8967

MAL: Heta Hedman | heta.hedman@museoalanammattiliitto.fi | puh. 040 838 0739

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Mikäli osallistut katsomoon, sinun ei tarvitse ilmoittautua tapahtumaan erikseen, vain katsomon järjestäjä ilmoittautuu. 
Jos kuitenkin aiot katsoa webinaaria omalta koneeltasi, ilmoittaudu tästä.

Ilmoittaudu webinaariin

Kulon jäsenjärjestöjä ovat: 

Kultu (Oulu)

Kutu (Turku)

Konteksti (Helsinki)

Mythos (Helsinki)

Nefa-Helsinki

Nefa-Joensuu

Nefa-Jyväskylä

0%